멤버쉽

Gouden Ring "two Makes One" Subtiele Ringen Fijne Modellen > 자유게시판

Gouden Ring "two Makes One" Subtiele Ringen Fijne Modellen

페이지 정보

profile_image
작성자 Krystle
댓글 0건 조회 277회 작성일 23-12-19 10:22

본문

Ben je op zoek naar een mooi gouden ring met een moderne uitstraling? De ring heeft een stijlvolle en elegante uitstraling en maakt je outfit compleet. Het shoptegoed is alleen te gebruiken bij besteding vanaf 100 euro en niet te gebruiken i.c.m. kortingen, giftcards en promoties. Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak in ons Atelier. Je kunt je keuze altijd achteraf aanpassen (bij ons privacybeleid). Zie voor meer informatie ons privacybeleid en cookiebeleid.
Hier vindt u onze bedrijfsgegevens, antwoorden op veelgestelde vragen en verschillende manieren om met ons in contact te komen. Als je vragen hebt over onze producten of je aankoop, bezoek dan zeker onze klantenservicepagina. Bent u niet tevreden over het geleverde merchandise of heeft u zich bedacht? Bij 2ehandssieraden.nl heeft u altijd het recht om het item zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. De voorwaarde is dat het product in de originele staat en verpakking geretourneerd wordt. Neem voor het stappenplan omtrent retourneren contact met ons op through [email protected].
Bij deze bijzondere ontwerpen maken wij veel gebruik van prachtige zirkonia's en/of edelstenen. Maar of u nu gaat voor een klassieke of juist modieuze gouden ring, onze ringen worden altijd gemaakt met een oog voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een unieke gouden ring die zonder twijfel de aandacht zal trekken? Dan raden wij u aan om onze mogelijkheden aan ringen met edelstenen te bekijken. Edelstenen beschikken namelijk over een prachtige uitstraling en door voor een dergelijke ring te kiezen haalt u zonder twijfel een uniek sieraad in huis. In dit geval profiteert u dan ook zeker van de kwaliteit van deze stenen, aangezien deze jarenlang mooi zullen blijven.
Diamond Point is sinds 1904 professional in diamanten en gouden sieraden. Heb je een prachtige ring gevonden in de webshop van Diamond Point, dan kun je deze on-line bestellen of in één van de shops bekijken. Laat je ring zowel thuis of in één van onze retailers Gouden Ring Dames free of charge en verzekerd bezorgen. Kies uit de mooiste gouden ringen voor dames of Zegelring Heren! Wij hebben een grote collectie antieke, classic en pre-owned gouden ringen.
Verder zijn er in de scheen nog 12 diamantjes verwerkt. Deze 14 karaat geelgouden entourage ring is gezet met 1 blauwe zirkonia steen en rondom met witte zirkonia stenen. Deze prachtige sieraden voegen een vleugje luxe en verfijning toe aan je hand. Met hun glanzende uitstraling zijn gouden ringen een klassieke keuze voor stijlvolle sieradenliefhebbers.
De prijzen van een echte gouden ring lopen nogal uiteen en de waarde is moeilijk in één prijs te vatten. De prijs van een gouden ring hangt met name af van het goudgewicht en of de ring wel of geen stenen bevat. Zo heeft een gouden ring met diamant vaak een hogere prijs dan een gladde gouden ring. Alle ringen van Diamond Point zijn vervaardigd in 14 of 18 karaat goud. Gouden ringen vervaardigd uit 14 of 18 karaat goud zijn exhausting genoeg om, bij normaal gebruik, een leven lang mee te gaan en zullen niet verkleuren.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.